tiistai 18. huhtikuuta 2017

Penn Hills Resort

Penn Hills Resort 1944-2009

Penn Hills Resort oli täydellinen häämatka-lomakohde, joka sijaitsi Pocono-vuorilla, Pennsylvaniassa Amerikassa. Alunperin se oli majatalo, joka avattiin vuonna 1944. Penn Hills jouduttiin uusimaan lähes kokonaan vuonna 1955, koska sinä kesänä oli pahat tulvat.

1960-luvulla Penn Hills oli jo suurehko lomakohde, heillä oli 100 huonetta yli 200 hehtaarin tontilla. Lomakohteessa oli golf-rata kesäaktiviteetiksi ja talveksi laskettelurinne sekä luistelurata.
Luistimet roikkuu edelleen seinällä

Lomakohteen puitteet olivat täydelliset nuorille pareille sekä häämatkalaisille. 1960 sekä 1970- luvuilla Penn Hills kasvatti kokoaan mutta samalla myös suosiotaan. Hotellirakennuksen lisäksi löytyi muutama luksushuvila, joissa oli kokolattiamatot (jotka jatkui lattiasta kattoon saakka), pyöreät sängyt sekä sydämenmuotoiset kylpyammeet. 

Persoonalliset, modernit katuvalot asennettiin 1964, samaten luistelurata sekä pihaan tuli hääkellon-muotoinen uima-allas. Penn Hills oli erityisesti rakennettu romanttisia huviretkiä varten. 

Hääkellon-muotoinen uima-allas

nykyään näyttää tältä


Vuonna 2009 Penn Hillsin omistaja Frances Paolillo menehtyi 102 vuotiaana. Lomakohde sulki ovensa alle 2 kuukauden kuluttua omistajan kuolemasta. Työntekijöiden viimeistä palkkaa ei koskaan maksettu ja lomakohde oli Monroen kunnalle velkaa yli miljoona dollaria veroja. Surullinen loppu kohteelle, joka oli aikoinaan merkittävä maamerkki Pocono-vuorilla

Lomakylä oli jo valmiiksi huonossa kunnossa, lattiat tulvi sateen aikana, rakennusten metalliosat alkoivat olla ruosteessa. Penn Hills hylättiin ja jäi unohduksiin, kaikilta muilta paitsi vandaaleilta. 

Hotellin aula/vastaanotto

Luksushuviloissa oli upeita sänkyjä

kuten tämäkin

upea sydämenmuotoinen kylpyamme
sisäänkäynti ennen ja nyt

Vuoteen 2012 mennessä Monroen kunta oli myynyt pieniä osia Penn Hills:n lomakohteesta kuittaakseen velkoja. Suurin osa alueesta jäi silti myymättä.

Tammikuussa 2016 joukko New Yorkilaisia sijoittajia ostivat jäljelle jääneet alueet 400,000 dollariin. Toukokuussa 2016 sijoittajat edelleen miettivät kuinka parhaiten kehittää aluetta.

Hotellin sulkeuduttua tavarat heitettiin kaiteiden yli alas

Ulkopinnat alkaa rapistua


baaritiski

ilmakuva Google Earth:stä, klikkaa suuremmaksi



Jos haluaa katsoa esim GoogleEarth tai GoogleMaps kautta, hotelli löytyy koordinaateista 41° 3′ 27″ N75° 12′ 48″ W (kopioi koordinaatit hakukenttään ja etsi)

Loppuun kohteessa kuvattuja videoita:


                                         







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wet´n Wild Orlando

Wet´n Wild Orlando 1977-2016 Wet´n Wild Orlando oli Wet´n Wild -konsernin lippulaiva, sitä pidetään Amerikan ensimmäisenä vesipuisto...