keskiviikko 17. elokuuta 2016

Six Flags New Orleans


Jazzland avattiin vuonna 2000, mutta 2002 Six Flags-huvipuistokonserni osti puiston ja päivitti sen heidän teemaansa sopivaksi. Puiston nimeksi tuli Six Flags New Orleans. Kovin kauaa ei huvipuisto kerennyt pyörimään, vaan sen jouduttiin sulkemaan vuonna 2005 hurrikaani Katrinan iskettyä kaupunkiin. Six Flags on omistanut puiston vuodesta 2002 asti, mutta hurrikaanin jälkeen sen omistus siirtyi takaisin New Orleansin kaupungille.

Puistossa on 24-tunnin vartiointi ja luvattomat kävijät saavat syytteen. Puistoa ei ylläpidetä, joten sielä ei ole turvallista. Siellä käyminen luvattomasti on kiellettyä ja puisto näkyykin vaan lähellä olevalta valtatieltä. New Orleansin poliisit partioivat puistoa, mutta silti sinne pääsee välillä livahtamaan luvattomia kävijöitä kuvien ja jännityksen toivossa.



Sisäänkäynti..hiljaista on



Alueen kartta
Kaunis karuselli


Tämä harvinainen kuva on otettu 2 viikkoa Katrinan iskemisen jälkeen
Sisäänkäynti sisäpuolelta


Skycoaster

Puut kasvavat vuoristoradan raiteiden alla


Täältä sai joskus kylmiä juomia

Joka puolella nuorison tekemiä kirjoituksia ja graffitteja


Suljettiinkin pidemmäksi aikaa kuin vain myrskyn ajaksi

Tältä puisto näytti vuonna 2011, 6 vuotta sulkemisen jälkeen

Dreamlanding Festival Park

Vuonna 2014 puiston alkuperäinen omistaja Jazzland heitti ilmoille tiedotteen, että he saattaisivat avata uuden puiston Six Flags New Orleansin paikalle. He olivat valmiita käyttämään 100 miljonaa dollaria puiston uudelleen avaamiseen. Luvat olivat jo kunnossa, joten puistoa oli tarkoitus alkaa rakentamaan kesällä 2018. Puistoa oltiin jo aloitettu siistimään puista ja kasveista, mitkä ovat peittäneet laitteita ja rakennuksia. New Jazzland oli tarkoitus avautua yleisölle vuonna 2019/2020 ja olisi ihan täysin uusi puisto. 

Vuonna 2018 julkaistiin kuitenkin tiedote: "On erittäin vaikeaa luovuttaa kaiken käytetyn ajan ja vaivannäön jälkeen mitä olemme tehneet New Orleansiin, mutta totuus on että vanha Jazzland/Six Flags on nyt saavuttanut sen pisteen, ettei takaisinpaluuta ole. Viimeisimmän tarkastuksen myötä huomasimme että laitteet sekä rakennukset, jotka luulimme olevan pelastettavissa, eivät ole enää kannattavia korjata."



ilmakuva


Puisto löytyy koordinaateista; 30° 3′ 4″ N89° 56′ 3.9″ W

Lopuksi puistossa kuvattu video:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wet´n Wild Orlando

Wet´n Wild Orlando 1977-2016 Wet´n Wild Orlando oli Wet´n Wild -konsernin lippulaiva, sitä pidetään Amerikan ensimmäisenä vesipuisto...