tiistai 16. elokuuta 2016

Hotelli Monte Palace


Monte Palace on hylätty hotelli St. Miguel Saarilla, Azoreilla. Saari kuuluu Portugalille. Viiden tähden hotelli rakennettiin 1980-luvulla. Tämä hulppea hotelli sijaitsee korkealla kukkulalla ja sieltä on huikeat näkymät alhaalla oleviin järviin, Lagoa Verde:lle ja Lagoa Azul:lle (suomeksi sininen ja vihreä järvi).

Hotelli edestä ja sisäänkäynti


Hotelli avattiin asiakkaille vuonna 1989. Hotellin keskelle oli tehty sisäpiha-tyylinen aula ja upeat kierreportaat jotka johtivat 88 hotellihuoneeseen. Hotellissa oli kaksi ravintolaa, yökerho, pankki, baari sekä kampaaja. Sielä oli kaikkea mitä hotellivieraat olisivat voineet toivoa. Tämän vuoksi oletettiin että hotelli saisi suuren suosion, mutta toisin kävi. Hotelli oli toiminnassa ainoastaan puolitoista vuotta, jonka jälkeen ajautui konkurssiin vähäisten kävijöiden vuoksi.

Kierreportaat
Vartijat ja koirat vahtivat hotellia sulkemisen jälkeen vuosien ajan, mutta koska heille ei kukaan maksanut, he luovuttivat 2000-luvun puolessa välissä. Nykyään nuoriso käy sielä kuvailemassa, mutta hotelli on jo pahasti rapistunut. Hotellia pystyy tutkimaan ihan kellarikerroksesta katolle saakka.
Monet ovat miettineet kuinka kukaan sai ikinä luvan rakentaa jättimäisen hotellin tuollaiselle paikalle. Paikalliset asukkaat olivat sitä mieltä, että hotelli pilasi kauniin maiseman. Nykyään luonto on alkanut valtaamaan paikkaa takaisin itselleen.
Pelottavan näköinen hotelli sijaitsee tien vieressä
Jokaisessa huoneessa oli huikeat maisemat parvekkeelta

Sisältä

alhaalla olevat kauniit järvet

sisäpiha-aula

Vastaanotto/reception

katolta
Koordinaatit kartalla: 37.8390-25.7947


Loppuun video:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wet´n Wild Orlando

Wet´n Wild Orlando 1977-2016 Wet´n Wild Orlando oli Wet´n Wild -konsernin lippulaiva, sitä pidetään Amerikan ensimmäisenä vesipuisto...