torstai 18. toukokuuta 2017

Isla de las Muñecas (The Island of the dolls)

Isla de las muñecas
Mexico City:n alapuolella, Xochimico kanaalien välissä on pieni saari, joka on täynnä nukkeja. Saari on tietysti saanut paljon huomioita osakseen, vaikka sitä sen omistaja ei alunperin halunnut. Saari on pyhitetty nuoren tytön muistolle, jonka elämä päättyi liian aikaisin oudoissa olosuhteissa. Alueella asuu tuhansia ihmisiä, mutta tällä saarella ei ole muita kuin sadoittain nukkeja. Puut ovat koristeltu raajattomilla, päättömillä sekä pelottavan näköisillä nukeilla. Nuket näyttävät pahaenteisiltä jopa kirkkaassa päivänvalossa, mutta yöllä ne ovat entistä pelottavampia.


nukkeja on valtavasti

Sanotaan että nuori tyttö hukkui oudoissa olosuhteissa monta vuotta sitten tällä saarella ja että tytön henki on riivannut nämä kaikki nuket. Paikallinen legenda kertoo että nuket pystyvät liikuttamaan päätään ja raajojaan sekä avaavat silmiään. Paikalliset kammoavat saarta ja he väittävät kuulleensa nukkien kuiskailevan toisilleen.

hurjannäköinen nukke


Totuus legendan takana

Don Julian Santana Barrera oli tämän saaren huoltomies. Tarina kertoo että Julian löyti nuoren tytön hukkuneena vedestä eikä pystynyt pelastamaan tätä. Pian tämän jälkeen Julian näki vedessä kelluvan nuken ja oletti nuken kuuluvan tälle hukkuneelle tytölle. Hän nosti nuken vedestä ja kiinnitti sen saarella puuhun kiinni, näin hän halusi osoittaa tukensa ja kunnioituksensa tytön sielulle.
Osa paikallisista epäilee että Julian keksi tarinan hukkuneesta tytöstä, koska oli niin yksinäinen.

Tytön henki alkoi kummittelemaan Julianille, joten hän etsi jatkuvasti saarelle lisää nukkeja, joilla voisi miellyttää tytön henkeä.
Pian Julian tajusi että kaikki nuket olivat tytön hengen vallassa ja hän päätti kerätä niitä aina vaan lisää.

Julianin tunteneet ihmiset kertoivat että hän muuttui ihan toiseksi ihmiseksi, ihan kuin olisi ollut jonkun riivaamana. Julian:a häiritsi fakta ettei hän pystynyt pelastamaan tytön henkeä.

Kerättyään 50 vuoden ajan nukkeja saarelle, Julian löytyi hukkuneena samasta paikasta kuin tämä tyttökin. Ihmiset uskoivat että Julian:n henki jäi myös saarelle kummittelemaan. Paikalliset ovat erittäin uskovaisia ja he ovatkin varmoja siitä että saari on lumottu. Sen jälkeen kun Julian kuoli vuonna 2001, turistit ovat tuoneet saarelle lisää nukkeja Julianin ja kuolleen tytön muistoa kunnioittaen. Saaresta tuli tunnettu Julianin kuoleman jälkeen, siitä on mainittu monissa artikkeleissa sekä tv-ohjelmissa. 

Paikalliset tarkkailevat silmä kovana saarella käyviä turisteja.

seivästettyjä nuken päitä


creepy


seinä täynnä nukkeja





yök




Saaren koodinaatit kartalla: 19.290337, -99.096659

google earth:sta napattu ilmakuva



Lopuksi saarella kuvattu video


                                

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wet´n Wild Orlando

Wet´n Wild Orlando 1977-2016 Wet´n Wild Orlando oli Wet´n Wild -konsernin lippulaiva, sitä pidetään Amerikan ensimmäisenä vesipuisto...