torstai 14. joulukuuta 2017

Summit Resort

Summit Resort / Päärakennus

Summit Resort rakennettiin vuonna 1968. Se sijaitsee Tannersvillessä, Pennsylvanian osavaltiossa Yhdysvalloissa. Tämä kohde oli myös yksi suosituista häämatkakohteista Pocono-vuorilla. Lomakohteen omisti yritys nimeltä Farda Realty LLC. The Summit toi mieleen elokuvan "Dirty Dancing". Elokuvassa oltiin fiktiivisessä lomakohteessa nimeltä Kellerman Resort. Summit Resort tarjosi samankaltaisia aktiviteettejä kuin fiktiivinen Kellerman Resort. Näitä olivat mm. patikointi, pingis, limboaminen, keilaus, tennis sekä lentopallo. Lähistöllä oli myös kelkkarata.
Eräs lomakohteessa vuonna 1983 vieraillut pariskunta oli kommentoinut kohdetta jälkikäteen näillä sanoilla "se oli siihen aikaan ainut lomakohde joka tarjosi altaan sekä poreammeen omassa huoneistossa".

Summit Resortissa oli myös "Breakfast in bed"-vaihtoehto, joka tuotiin puisessa laatikossa, mikä muistutti jonkinlaista eläinpyydystä. Jos pariskunta tilasi "Breakfast in bed", lomakohteen työntekijä kävi koputtamassa heidän ovea, juoksi nopeasti karkuun ja jätti oven taakse tämän puisen laatikon joka sisälsi kaikkia ihania aamiaisherkkuja.

Eräs pariskunta kirjoitti käynnistään Summit Resort:lla näin: "Me asuimme yhdessä niistä pikkumökeistä. Rakastimme sytyttää iltaisin omaa takkaa sekä kylpeä omassa kylpyammeessa, joka oli täynnä vaahtoa".

"huoneistoja omalla altaalla"
Daily News artikkelin (vuodelta 1995) mukaan vastanaineet suunnittelivat häämatkaansa Pocono-vuorille, koska sieltä löytyi ammeita, sänkyjä ja altaita, jotka olivat sydämenmuotoisia sekä 2 metriä korkeita shampanjalasin-näköisiä ammeita kahdelle. Artikkeli kirjoitti näin: "The Summit Resort sulautuu loistavasti ympäröivään luontoon. Heiltä löytyy luxus sviittejä, urheilumahdollisuuksia, upeita ruokailusaleja sekä eksoottinen yökerho. Vain parin askeleen päästä sängystä on oma allas peiliseinineen sekä romanttisia seinämaalauksia".


esite päärakennuksesta


ruokailusali

Aulassa oli ennen upea sisävesiputous

harmi kun vesiputouksesta ei löydy kuvia kun se oli täydessä loistossaan

2.kerroksen käytävää, vesiputous-alueen puita näkyy tuossa oikealla puolella
Monet asiakkaat kuvailivat Summit Resortia hieman syrjäytyneeksi. Siltikin monet vanhat asukkaat ovat miettineet onko heidän rakastama Summit Resort vielä auki. He ovat kirjoitelleet muisteluita lomiensa ajalta eri foorumeille pitäen näin Summit Resortin muistoa yllä. 
Kommentoijat sanoivat että kohteen henkilökunta ja ruoka oli mahtavaa. Hotellin aulaa myös kehuttiin. "Se oli kuin pieni pala paratiisia" eräs kirjoitti. Päärakennuksen aulassa oli eräässä nurkkauksessa sisävesiputous. Vesiputousnurkkauksessa oli karppeja, pieni kävelysilta, kivinen tehosteseinä sekä papukaija. Monet vakiovieraat ottivat joka kerta itsestään valokuvan vesiputouksen edessä.

Scheherazade Night Club

Asukkaat puhuivat monesti Salvatore Graci:sta eli "Saxy Sal":sta. Hän oli saksofonin soittaja bändissä nimeltä The Graci Brothers Band. He esiintyivät monesti Summit Resortissa ja pitivät huolta asukkaista että he tunsivat olonsa mukavaksi. Valitettavasti Salvatore Graci menehtyi vuonna 2011. Monet ylistivät The Graci Brothers Band:a, se oli monien mielestä paras bändi kenen musiikin tahtiin olivat koskaan tanssineet. 

Myös joitakin hotellin työntekijöitä entiset asukkaat jäivät kaipaamaan: Tex (aktiviteetti ohjaaja 1987-1988), Benny Hill (esitysten juontaja), Laxmi (tarjoilija, jota monet kutsuivat "Flash"-nimellä) sekä The Astonishing Neal (hypnotisoija joka esiintyi hotellilla). Pari ruoka-annosta oli tehnyt myös vaikutuksen asukkaisiin: Chocolate creme pie sekä Baked Alaska. 

liikuntahalli
Harmillisesti resortin taso laski loppua kohden. Pariskunnat ketkä olivat vierailleet lomakohteessa vuosina 2000-2001, antoivat enimmäkseen negatiivista palautetta. Sisustus oli tökeröä eikä vastannut enää sen ajan tyyliä, mökeissä olevat kokolattiamatot olivat nuhjuisia, kalvomainen pinta altaassa, minigolf-rata oli hajalla sekä mökit olivat likaisia, vanhanaikaisia ja kuten eräs kirjoitti "tuntui kuin olisi ollut taas 70-luvulla". 


polku yhteen mökeistä

Mökeissä oli 2 huoneistoa

mökin sisältä (sisustus todella näyttää vanhanaikaiselle)

sydän-amme
Kuitenkin monet, jotka olivat viettäneet 1980-luvulla häämatkaansa Summit Resort:ssa, toivoivat että voisivat palata sinne uudelleen 25-vuotis hääpäivän kunniaksi. Tämä ei kuitenkaan heidän osaltaan totetunut sillä kohde sulkeutui vuonna 2002.

Summit Resort suljettiin vuonna 2002 koska sen omistajat Farda Realty LLC halusivat rakennuttaa lomakylän tilalle ostoskeskuksen, mutta tämä idea ei koskaan toteutunut. Tämän jälkeen lomakylän rakennukset ovat lojuneet hylättynä ja tyhjillään useita vuosia. 


Löytyy kartalta tuosta kohtaa

ilmakuva lähempää, isohko alue

Lopuksi alueella kuvattuja videoita:


                                         


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Wet´n Wild Orlando

Wet´n Wild Orlando 1977-2016 Wet´n Wild Orlando oli Wet´n Wild -konsernin lippulaiva, sitä pidetään Amerikan ensimmäisenä vesipuisto...